Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinin Sertifika Sevinci - Son Dakika
Yerel

Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinin Sertifika Sevinci

Yaz Kur\'an Kursu Öğrencilerinin Sertifika Sevinci

Bursa'da 25 bin yaz Kur'an kursu öğrencisi serfika aldı.

24.08.2013 12:24

Bursa'da 25 bin yaz Kur'an kursu öğrencisi serfika aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın "Gel Bu Yaz Kuran'ı Gönlüne Yaz" sloganıyla başlattığı yaz Kur'an kurslarını bitiren Bursalı öğrenciler sertifikalarına kavuştu. Bursa'da 450 Kur'an kursu ve il gelindeki camilerde 9 haftalık yaz kursunu bitiren 8-16 yaş arası öğrenciler sertifika almanın sevincini yaşadı. Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen törene Vali Yardımcısı Hüseyin Eren, Bursa İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende kursu bitiren öğrenciler Kur'an-ı kerim ve ilahiler okudu. Kursu bitiren öğrencilerin aileri sertifika töreninde büyük mutluluk yaşadı. Müftü Mehmet Emin Ay, "Bursa'da ilk defa düzenlediğimiz yaz Kur'an kursları final programı müftülüğümüzün organize ettiği bir program. İl gelinde Kur'an kursları ve camilerimizde Kur'an-ı kerim okumasını öğrenen çocuklarımızı ödüllendirmek, bir araya toplamak ve anne babalarıyla birlikte onlara mezuniyet hazzını yaşatmak istedik. Yaz kursuna devam eden öğrenciler Spor İl Müdürlüğü'nün sağlamış olduğu sportif kurslara da devam etti. Bugün bir final programı yapak başarılı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi ödüllendirmek istedik" dedi.

Bu arada, Beşevler Safa Camii Kur'an Kursu'nda yaz boyunca eğitim gören öğrencilere de törenle ödül ve belgeleri verildi. Beşevler Kapalı Pazarı'nda düzenlenen törende, 3 dönem sonunda mezun olan yaklaşık 150 öğrencilerden başarılı olanlara 2 notebook, 6 tablet bilgisayar, 2 cep telefonu dağıtıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinin Sertifika Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement