Yazar Dr. Muharrem Bayar Yeni Kitabının İlk Baskısını Vali Balkanloğlu'na Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Yazar Dr. Muharrem Bayar Yeni Kitabının İlk Baskısını Vali Balkanloğlu'na Hediye Etti

Yazar Dr. Muharrem Bayar Yeni Kitabının İlk Baskısını Vali Balkanloğlu\'na Hediye Etti

'Akşehir Tarihi' isimli 55'nci kitabını çıkaran Bolvadinli şair ve yazar Dr. Muharrem Bayar, kitabının ilk baskısını Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıolu’na hediye etti.

15.03.2014 15:13

'Akşehir Tarihi' isimli 55'nci kitabını çıkaran Bolvadinli şair ve yazar Dr. Muharrem Bayar, kitabının ilk baskısını Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıolu'na hediye etti.

Dr. Bayar, beraberinde bulunan Alimoğlu Mermer fabrikasının sahibi İbrahim Alimoğlu ile birlikte, Vali Balkanlıoğlu'na bir ziyaret gerçekleştirerek, kitabı hakkında bilgiler verdi. Arapça, Farsça, Grekçe, Latince ve Fransızca dillerini bilen, 55 kitap ve 670 makale yazan Dr. Muharrem Bayar, ziyarette yaptığı konuşmada, Vali Balkanlıoğlu'nun kitap okumayı çok seven bir devlet büyüğü olduğunu kaydederek, kitabının ilk baskısını da onun görmesini istediğini söyledi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Balkanlıoğlu ise yaptığı konuşmada, "Sizler gibi şairlerimiz ve yazarlarımız var olduğu sürece öz benliğimizi unutmayız ve unutturmayız. Kendimizi çok iyi ifade edebilmemiz için kitapların hayatımızdaki yeri olmasa olmazlardandır. Kitaplar sayesinde birçok değerimizde hayatta kalmayı başarıyor. Tabi kitap yazmak ne kadar önemliyse, kitap okumak ve okumaya teşvik etmek bir o kadar da önemlidir. İnsanlar kitap okudukça ufku genişleyecek, kelime haznesi artacak, kendini çok daha iyi anlatacak ve karşısındakini de daha iyi anlayabilecektir. Bu anlamda herkesi kitap okumaya davet ediyor, bu kitabında yazılmasında emeği geçen başta şair ve yazar Dr. Muharrem Bayar'a ve herkese teşekkür ediyorum" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazar Dr. Muharrem Bayar Yeni Kitabının İlk Baskısını Vali Balkanloğlu'na Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement