Yeşilyurtspor'da Transfer Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurtspor'da Transfer Çalışmaları Başladı

Yeşilyurtspor\'da Transfer Çalışmaları Başladı

Gelecek sezon için Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) üst sıraları hedefleyen bir takım oluşturmayı amaçlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da transfer çalışmaları başladı.

02.06.2016 16:29

Gelecek sezon için Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) üst sıraları hedefleyen bir takım oluşturmayı amaçlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da transfer çalışmaları başladı.

İç transferde takımın önemli isimleriyle yeniden masaya oturacağı belirtilen yönetimin, dış transferde ise yoğun bir görüşme trafiği içerisinde olduğu belirtildi. Teknik Direktör İsmail Tekin ile yola devam etme kararı alan Yeşilyurt Belediyespor yönetimi, geçen yılki takımın yarısına yakınıyla yolları ayıracağı ifade edildi. Malatya Yeşilyurt Belediyespor teknik direktörü İsmail Tekin, yeni sezon çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada iyi bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.

-"TRANSFER GÖRÜŞMELERİNE BAŞLADIK"

İHA muhabirine konuşan Tekin, "Kulübümüzde bir kongre yapıldı ve yönetim kurulumuz yola devam kararı aldı. Umarım herkes için hayırlı uğurlu olur. Tabi Yeşilyurtspor ismini bu ligde marka yapıp, şampiyonluk ipini göğüslemek için elimizden geleni yapacağız. Transfer görüşmelerine başladık. İş olsun diye transfer yapmayacağız. Gerçekten takımımızı taşıyacak, başarılı futbolcularla yeni sezona başlamak istiyoruz. Şuan yönetim kurulumuzla iyi bir koordine içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurtspor'da Transfer Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement