Ziraat Mühendisleri Odası, Süt-Bir'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ziraat Mühendisleri Odası, Süt-Bir'i Ziyaret Etti

Ziraat Mühendisleri Odası, Süt-Bir\'i Ziyaret Etti

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Derman ve yönetim kurulu, Manisa Süt-Bir'i ziyaret etti.

18.04.2012 14:56

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Derman ve yönetim kurulu, Manisa Süt-Bir'i ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı Demran ve yönetimine teşekkür eden Manisa Süt-Bir Başkanı Ulvi Murat Tunca, "Hedefimiz halkımızın hak ettiği güvenli ve ucuz gıdaya ulaşması, hizmetinde olduğumuz çiftçi ve köylülerimizin refah seviyesinin yükselmesidir. Bu söylemde olan Ziraat Mühendisleri Odası'nın yapmış olduğu ziyaret bizim için önemlidir" dedi.

Süt Üreticileri Birliği olarak okul sütü projesine tam destek verdiklerini vurgulayan Demran, "Çünkü bu proje ile sağlıklı bir gençlik yetişecek" diye konuştu.

Güvenli süt tüketimi teşvik edilerek, üreticinin ürününün değerlendirileceğini ve istikrarın sağlanacağını vurgulayan Tunca, şunları söyledi: "Süt, insan için doğumdan itibaren yaşamın her döneminde gereksinim duyulan besin öğelerini yeterli ve dengeli biçimde sağlayan en önemli gıdalar arasındadır. Sütün sofraya, güvenli, sağlık açısından risk taşımayan biçimde ulaşması gerekmektedir. Bu gıda güvenliğinin temelidir. Sağlıklı süt sağlıklı gelecektir. Geleceğimizin sağlığını inşaa etmek bizim elimizdedir."

(ES-ERG-

18.04.2012 14: 35: 27

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Mühendisleri Odası, Süt-Bir'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement