Efsane Geri Dönüyor! - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Efsane Geri Dönüyor!

Efsane Geri Dönüyor!

Geçtiğimiz yılların en dikkat çeken modellerinden Motorola Razr yeni versiyonuyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor 2000'li yılların en dikkat çekici tasarımlarından ve en çok satan modellerinden olan Motorola Razr 2019 modeli yenilenmiş tasarımıyla geri dönüyor.

16.11.2019 11:00  Güncelleme: 12:29

Geçtiğimiz yılların en dikkat çeken modellerinden Motorola Razr yeni versiyonuyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor
2000'li yılların en dikkat çekici tasarımlarından ve en çok satan modellerinden olan Motorola Razr 2019 modeli yenilenmiş tasarımıyla geri dönüyor.

Efsane Geri Dönüyor!

Görenleri kendine hayran bırakan ve eski versiyonunda olduğu gibi tasarımsal olarak dikey katlanabilen Motorola Razr gerçek katlanabilen telefon olarak görülüyor.

Şık tasarımının yanında donanımdsal olarak da oldukça güçlü olan model ilk olarak Aralık ayının son haftasında ABD' de Verizon operatörü tarafından satışa sunulacak.

İlk olarak Ekranı açılmadan kullanılabilmesini sağlayan üst ekranı incelediğimizde 2.7¨G-OLED 600×800 çözünürlüğünde telefonu hiç açmadan birçok işlevini kullanabileceğiniz ekran dikkat çekiyor. Selfie çekimlerinizi bile telefonu açmadan rahatlıkla ergonomik bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Efsane Geri Dönüyor!

İşte muhteşem an… Ekranı açtığınız zaman ise ufak boyutundan tam bir canava çıkıyor ve 6.2¨ lik 876×2142 çözünürlüğünde ekran sizi karşılıyor.

Qualcomm SD710 (10nm) ile gelen modele 6 GB Ram 128 GB dahili hafıza eşlik ediyor. Razr modelinde hafıza kartı girişi yer almıyor. Grafik kartı olarak Adreno 616 Kkullanan modelin batarya tüketiminin de oldukça düşük olduğu göze çarpıyor. Batarya olarak 2.510 mAh Li-Po batarya kullanılmış.

16 Mp tek kamera ile gelen modelin ön tarafında ise 5 Mp lik bir kamera yer alıyor. Selfie çekimlerini kapalı haldeyken 16 Mp lik ana kamera ile yapabiliyorsunuz. 4K video çekim özelliğine de sahip olan Razr, ön kamera ile FHD videolarda çekebiliyor.

Efsane Geri Dönüyor!

Android 9.0 Pie versiyonuyla gelen model Type-C giriş, NFC, Bluetooth 5.0, e-Sim gibi yeni teknolojileri de destekliyor.

Son kullanıcı fiyatı 1.500 USD olarak belirlenen modelin stok adetleri de sınırlı olacak.

İlk etapta Türkiye'de satışa çıkarılmayacak olan modelin ülkemizde de oldukça ilgiyle karşılandığı görülüyor. Yüksek Teknoloji olarak Lenovo Ülke Müdürü Emre Hantaloğlu ile yapacağımız görüşme sonrasında Motorola Razr modeliyle ilgili olarak kendisinin bize vereceği bilgileri ilk olarak okuyucularımızla paylaşacağız.

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement