Azra Bana Sarıldı Dila Kaydı Gitti
Azgın Sulara Kapılıp Kaybolan 1.5 Yaşındaki Dila'yı Arama Çalışmaları Sürüyor.
Selimpaşa’da, annesi ve ablasının bulunduğu araçlarında azgın sulara kapılıp kaybolan 1.5 yaşındaki Dila’yı arama çalışmaları sürüyor.
Selden kurtulan 5 yaşındaki kızı Azra ile halen tedavi gören anne Aslı Manav, sürekli kızının adını sayıklıyor, O dehşet anlarını, “Dila ellerimden kaydı” diyerek göz yaşlarıyla anlatıyor. Dila’nın ablası Azra ise tedavisini yapan doktora, “Kardeşimi yakalayabilirdim” diyebildi.
VİDEO
VİDEO
VİDEO
“Çocuklar yanımda gel kurtar bizi”
Yürüyerek 5 dakikada ulaşılabilecek siteye, yağmur yağdığı için otomobiliyle gitmeye çalışan Aslı Manav, yoldaki tadilat nedeniyle ara sokaklara saptı.
Ancak bu sırada yağmur daha da şiddetlendi. Karşı taraftan sel suları gelmeye başlayınca, Aslı Manav eşini arayarak, “Sele kapıldık, denize sürükleniyoruz. Çocuklar yanımda. Kurtar bizi” diyebildi. Bu anda, sürüklenen iki otomobil Aslı Manav’ın otomobilinin üzerine doğru geliyordu.
Anne Aslı Manav, o dehşet anlarını yakınlarına şöyle anlatı: “Otomobillerin üzerimize geldiğini görünce panik yaptık. Eşim telefonda ‘Arabanın sunroofunu (açılır tavan) açın’ deyince, otomobilin üzerine çıkmaya çalıştık. Azra bana sarıldı. Dila’yı kucağıma almaya çalıştım. Ancak ellerimden kaydı gitti. Sahile doğru sürüklendik. Sonrasına dair hiçbir şey hatırlamıyorum.”
Anne ile küçük kızı balıkçılar kurtardı
Aslı Manav ve kızı Azra’yı, sürüklendikleri azgın suların arasından balıkçılar kurtardı. International Hospital’da ilk müdahaleleri yapılan anne kız ailenin isteği üzerine Amerikan Hastanesi’ne sevkedildi. Göğsündeki ağrı nedeniyle anjiyo yapılan Aslı Manav’ın olay sırasında kalp krizi geçirdiği de tespit edildi. Olayın şokunu atlatamayan ve yoğun bakıma alınan Aslı Manav’ın yanına birinci derece yakınları kabul ediliyor. Sel sularına kapılan minik Dila’yı arama çalışmaları ise sürüyor. Dila’nın babası Muammer Manav da umudunu asla yitirmeyeceğini belirterek, Silivri’de yapılan çalışmalara katılıyor.
Abla Azra