Bursaspor'da Transfer Hareketliliği

Son Güncelleme:

Bursaspor, teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği Lyon'un Fransız golcüsü Jimmy Briand'ın teklifi kabul etmemesi üzerine; alternatif isimlere, yönelecek.

Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği rapor doğrultusunda görüşmeleri sürdüren yeşil beyazlı yönetim, Lyon'un Fransız golcüsü Jimmy Briand'ın teklifi kabul etmemesi üzerine alternatif isimlere yöneleceği bilirildi.


GÜNEŞ AYDIN'I İSTEMİYOR


Bursaspor'un Slovenya kampına katılmadığı için Şenol Güneş ve yönetim kurulunun kararıyla antrenmanlarına altyapı tesislerinde devam edeceks olan yeni transfer Aydın Karabulut'un Şenol Güneş'le görüşüp özür dilemek istediğini ve Bursaspor'dan ayrılmak istemediğini söylediği ifade edildi. Şenol Güneş'in ise bu konuda kesin karar verdiği ve Aydın'ı gözden çıkardığı belirtildi.


BANGURA GELİYOR


Bursaspor yönetimi elden çıkarmak istediği Bangura ile de önümüzdeki hafta masaya oturacak. Geçen sezon devre arasında eski takımı AIK Stockholm'e yarım sezonluğuna kiralanan Sierra Leoneli oyuncunun eşinin ABD'de doğum yapacağı ve bunun için izin istediği, önümüzdeki hafta menajeriyle birlikte Bursa'ya gelerek yönetimle görüşme yapacağı belirtildi. Yönetimin, 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bangura'nın sözleşmesini feshetmek istediği, aksi durumda kiralama formülünün deneneceği öğrenildi.


RAPOR BEKLENİYOR


Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da Şenol Güneş'in vereceği rapor doğrultusunda takımdaki bazı futbolcuların kiralık olarak gönderilebileceği ifade edildi. İsimlerle ilgili tecrübeli teknik adamın kararınının beklendiği belirtildi. - Bursa

Kaynak: DHA