1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Son Güncelleme:

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.


Sekmen, mesajında, belediye olarak gelenek, kültür ve medeniyetten aldıkları güçle tüm emekçi ve çalışan kesimin yanında olduklarını belirtti.


"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışını benimsemek suretiyle işçi ve çalışanların sorunlarını kendi meseleleri olarak gördüklerini aktaran Sekmen, şöyle devam etti:


"Sendika ve sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde, çalışanlarımızın sorunlarının çözümü için gayret gösterdik. Çalışanlarımızın sorunlarının çözümü, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, hak ettikleri yaşam standardına ulaşmaları, emeklerinin tam karşılığını almaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu bağlamda çalışma hayatıyla ilgili mevcut sorunları, emekçi, sendika ve sivil toplum örgütlerimizle karşılıklı diyalog ve uzlaşma yöntemiyle her zaman çözüm odaklı bir anlayışla gidermeye çalışıyoruz. Bu vesileyle çalışma hayatında yer alan tüm hemşehrilerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum."

Kaynak: AA