10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü
MHP İl Başkanı Çetin: "Hükümete yağcılık ve yalakalık yapacağız derken devletin ve milletin bölünmesine, yok olmasına ve ortadan kalkmasına yönelik gazetecilik yapan gazetecileri de bu millet affetmeyecek, tarih de affetmeyecektir"
MHP İl Başkanı Osman Çetin, "Hükümete yağcılık ve yalakalık yapacağız derken devletin ve milletin bölünmesine, yok olmasına ve ortadan kalkmasına yönelik gazetecilik yapan gazetecileri de bu millet affetmeyecek, tarih de affetmeyecektir" dedi.
Çetin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazetecilerin fedakarlıkta bulunarak görevlerini yerine getiren ve toplumun sesi olan insanlar olduğunu bildirdi. Türkiye'de son dönemde yöneticilerinin hoşlandığı yazıları yazmayan, onurlu duruş sergileyen gazetecilerin işsiz bırakıldığına dikkati çeken Çetin, gazetecilerin demokrasilerde vazgeçilmez bir unsur olduğunu vurguladı.
İlkeli, tarafsız ve kamu yararına çalışan gazetecilerin toplumsal barışa hizmet ettiğini ve milletin sesi olduğunu belirten Çetin mesajında, "Hükümete yağcılık ve yalakalık yapacağız derken devletin ve milletin bölünmesine, yok olmasına ve ortadan kalkmasına yönelik gazetecilik yapan gazetecileri de bu millet affetmeyecek, tarih de affetmeyecektir" ifadesini kullandı.
Çetin, gazetecilerin özlük haklarının iyileştirilmesi noktasında da MHP'nin yapılacak tüm çalışmalara destek vereceğini kaydetti. - Antalya