18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü
Edremit Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 97.yıl dönümü münasebeti ile Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu.
Edremit Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 97. yıl dönümü münasebeti ile Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu.
Dernek binasındaki etkinliğe Edremit Belediye Başkan Vekili Muharrem Terzioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Acar ile vatandaşlar katıldı.
Dernek Başkanı Coşkun Taşkın, burada yaptığı açıklamada, Çanakkale'de yüz binlerce kahraman Türk gencinin, torunlarının özgürce vatan topraklarında yaşaması için canlarını feda ettiğini belirtti.
Taşkın, "Allah hepsinin mekanını cennet etsin. Edremit avcıları olarak dedelerimize minnettarız. Şehit olan dedelerimizin ve derneğimizde vefat eden üyelerimizin ruhu için mevlit okutarak minnettarlığımızı göstermek istedik" dedi.
Etkinliğe katılan misafirler, düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen yetkililere teşekkür ederek bu tip faaliyetlerin daha sık yapılmasını istediler.
- BALIKESİR