23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Son Güncelleme:

Van'da İngiliz Kültür Anaokulu tarafından düzenlenen etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.

Van'da İngiliz Kültür Anaokulu tarafından düzenlenen etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı.


2-6 yaş arasındaki çocukların eğitim aldığı anaokulunda düzenlenen etkinlerle oyunlar oynayan ve eğlenen çocuklar, bayramın tadını çıkardı.


Çuval yarışı, sandalye kapmaca, koro halinde 23 Nisan müziklerini seslendiren çocuklar, şiirler okuyarak, çocuk bayramını kutladı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile bahar etkinliklerini beraber yaptıklarını anlatan okul müdürü Neşe Demir, şöyle konuştu:


"Her yıl bahçemizde geleneksel bahar şenlikleri yapıyoruz. Bu yıl etkinliklerimiz 23 Nisan ile bütünleşmiş oldu. Çocuklar çok mutlu oldu ve çok eğlendiler. Çocuklar arasında çuval yarışması, sandalye kapmaca gibi oyunlar oynandı. Buna bütün öğrencilerin ve sınıfların eklenmesi eğlenceyi daha da güzelleştirdi."


Demir, okul olarak öğreten bir okul oldukları için sürekli bu tür etkinlikler yaptıklarını ifade etti.


Yapılan etkinliklerle ilgili konuşan okul öğretmeni Ebru İzgi baharın gelişini coşkulu kutlamak istediklerini söyledi.


İzgi, "Baharın gelişi nedeniyle okulumuzda etkinlikler yaptık. Okulumuzu bahar konsepti ile süsledik. Aynı şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da bu etkinlikler kapsamında kutladık. Çocuklarımız için her yaş grubu için yarışmalar düzenledik. Oyunlar oynadık ve danslar ettik." dedi.

Kaynak: AA