Ablasını Korumak İsterken Öldürüldü

Son Güncelleme:

İtalya'nın Palermo kentinde 17 yaşındaki Carmela Petrucci, ablası Daniela ve sevgilisi 23 yaşındaki Samuel Caruso arasındaki tartışmayı engellemek isterken öldürüldü.

İtalya'nın Palermo kentinde 17 yaşındaki Carmela Petrucci, ablası Daniela ve sevgilisi 23 yaşındaki Samuel Caruso arasındaki tartışmayı engellemek isterken öldürüldü. İtalya'da büyük yankı uyandıran cinayetle ilgili Samuel Caruso kısa sürede yakalandı.


Samuel Caruso, iki kız kardeşlerin evine geldikten sonra kıskançlık nedeniyle sevgilisi Daniela ile tartışmaya başladı. Ablası ile sevgilisi Caruso arasındaki şiddetli tartışmayı gören Carmela Petrucci müdahale ederek ablasını korumaya çalıştı. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Caruso, evdeki bıçağı alırken araya giren Carmela Petrucci'yi ve sevgilisi Daniella'yı bıçakladıktan sonra kaçtı.


Komşuların olayı bildirmesi üzerine sevk edilen ekipler, yaralı iki kız kardeşi hastaneye götürürken Carmela Petrucci kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan Caruso, güvenlik güçlerinin takip ettiği cep telefonundan alınan sinyalle bir trene binmek isterken yeri tespit edilerek hemen yakalandı. Gözaltına alınınca cinayet işlediğini kabul eden Samuel Caruso, "Bir anda kendimi kaybettim" dedi.

Kaynak: DHA