Adana'da Mobilya Atölyesi Alevlere Teslim Oldu

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Adana'da mobilya atölyesi alevlere teslim oldu Yangın sırasında bir vatandaş cep telefonuyla canlı yayın yaptı Adana'da mobilya atölyesinde çıkan yangında, atölye tamamen kullanılamaz hale geldiADANA – Adana'da bir mobilya atölyesinde yangın çıktı.

Adana'da mobilya atölyesi alevlere teslim oldu

Yangın sırasında bir vatandaş cep telefonuyla canlı yayın yaptı

Adana'da mobilya atölyesinde çıkan yangında, atölye tamamen kullanılamaz hale geldi


ADANA – Adana'da bir mobilya atölyesinde yangın çıktı. Maddi hasarın meydana geldiği yangında vatandaşın birinin telefonuyla sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapması dikkat çekti.

Yangın, Yüreğir ilçesi Güzel Mahallesi Mobilyacılar ve Keresteciler Sitesi'nde bulunan bir mobilya atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bilinmeyen bir nedenle mobilya atölyesinde yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin 1 buçuk saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı.

'Vatandaş yangın anını sosyal medyada 'canlı' yayın ile verdi'

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları yaptığı sırada, olay yerine gelen bir vatandaşın cep telefonuyla sosyal medya üzerinden canlı yayın yapması dikkat çekti.

Yetkililer yangının çıkış nedenini araştırırken, mobilya atölyesinin tamamen kullanılmaz hale geldiği öğrenildi.

Kaynak: İHA