Adana'da Motosiklet Sürücüsü Yunus Polisine Çarptı, Polis Yaralandı
Son Güncelleme:
Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde emniyet güçlerinin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü, çarptığı yunus polisi yaraladı. Olay, Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. Polis ekipleri, şüpheli bir motosikleti durdurmak istedi ancak sürücü uyarıları dikkate almadı ve kaçmaya başladı. Adnan Kahveci Bulvarı'nda ise motosiklet sürücüsü, kendisini durdurmaya çalışan bir yunus polisine çarptı. Yaralanan polis memuru hastaneye kaldırıldı. Kısa bir kovalamaca sonrası motosiklet sürücüsü gözaltına alındı. Sürücünün ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yaralı polis memurunun sağlık durumu ise iyi olduğu belirtildi. Olay anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde emniyet güçlerinin "dur" ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünün çarptığı yunus polisi yaralandı.
Turgut Özal Bulvarı'nda uygulama yapan polis ekipleri, bir motosikleti şüphe üzerine durdurmak istedi.
Uyarıları dikkate almayıp kaçan motosiklet sürücüsü, Adnan Kahveci Bulvarı'nda kendisini durdurmaya çalışan bir yunus polisine motosikletle çarptı.
Yaralı polis memuru, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
Kısa bir kovalamaca sonrası motosiklet sürücüsü gözaltına alındı.
Sürücünün ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü, yaralı polis memurunun ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Ayrıca, motosiklet sürücüsünün yunus polisine çarpma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Kaynak: AA