Adana'daki Dhkp/c Operasyonu
Son Güncelleme:
CHP Milletvekilleri Aygün ve Eryılmaz ile KESK Genel Başkanı Özgen, DHKP/C'ye yönelik operasyonda gözaltına alınanların yargılandığı duruşmaya katıldı
Şubat ayındaki terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda gözaltına alınanların yargılandığı duruşmaya KESK yöneticileriyle CHP milletvekilleri de katıldı.
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ve Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz'ın da destek verdiği KESK üyeleri Atatürk Parkı'ndan adliyeye yürüdü.
KESK Genel Başkanı Lami Özgen, adliye önünde yaptığı açıklamada, yargılamalara tepki göstererek, "Bizim yürüttüğümüz sendikal hak ve özgürlükler mücadelesinin bütün eylem ve etkinlikleri kriminalize edilerek kendince yasadışı gösterilmek isteniyor" dedi.
Özgen, daha sonra Milletvekilleri Aygün ve Eryılmaz ile 5'i tutuklu 17 sanığın yargılandığı 10. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya katıldı. - Adana
Kaynak: AA