Adana Resmi Nikahsız Eski Eşe 16 Bıçak

Son Güncelleme:

Tehditlerin arkası kesilmeyince eski eşi ile konuşmak isteyen Sibel Doğaç, ortak arkadaşları Kuttisi Yitiz'i aracılık yapması için çağırdı.

Tehditlerin arkası kesilmeyince eski eşi ile konuşmak isteyen Sibel Doğaç, ortak arkadaşları Kuttisi Yitiz'i aracılık yapması için çağırdı. Kuttisi Yitiz ile Sibel Doğaç, konuşmak için Lokman Öz'ün yanına gitti. Buluşma noktasında Sibel Doğaç otomobilden inip, Lokman Öz'ün yanına yaklaştı. Bu sırada yanında taşıdığı bıçağı çıkartan Lokman Öz, Sibel Doğaç'a saplamaya başladı.


Sibel Doğaç'ın yaralandığını gören Kuttisi Yitiz ile Sena Nogay, Lokman Öz'e müdahale etmek istedi. Lokman Öz, Kuttisi Yitiz ile Sena Nugay'ı da çeşitli yerlerinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Sibel Doğaç, Kuttisi Yitiz ile Sena Nugay, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak ameliyata alındı. Polis kaçan Lokman Öz'ü yakalamak için çalışma başlattı

Kaynak: DHA