Addadi Tenis Oynadı

Son Güncelleme:

Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan tesisleri incelemek için gelen Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi Başkanı Amar Addadi, açılış maçı yaptı.

Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan tesisleri incelemek üzere Mersin'e gelen Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICMG) Başkanı Amar Addadi, İcra Komitesi Toplantısı ardından 3 bin seyirci kapasiteli Tenis Kompleksi'nin açılış maçını yaptı.


Mersin'de 20-30 Haziran tarihlerinde düzenlenecek XVII'inci Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan hazırlıkları incelemek, oyunlar dönemindeki planlamalara ilişkin temaslarda bulunmak ve ICMG İcra Komitesi Toplantısı'na katılmak üzere Mersin'e gelen Uluslararası Akdeniz Oyunları Komitesi (ICGM) Başkanı Amar Addadi, İcra Komitesi Toplantısı'nın ardından, 3 bin seyirci kapasiteli Merkez Kort'ta Tenis Kompleksi'nin açılış maçını Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Tenis Müsabaka Yönetici Yardımcısı Hıdır Kiremit ile yaptı.


Isınma oyunundan sonra yapılan çiftler müsabakasında Addadi ve Koç çifti, Şahin ve Kiremit çiftine karşı mücadele etti. Oldukça çekişmeli geçen müsabaka 5-5 berabere bitince, 'Dostluk kazandı' yorumları yapıldı. Tenis müsabakası sonunda Addadi ve diğer katılımcılar hatıra fotoğrafı da çektirdi.


AEŞ(AP/İD) - Mersin

Kaynak: DHA