Aerosmith Konserinde Ne Giyeceğinizin Cevabı Vitringez. com'da

Son Güncelleme:

Rock'n Roll'un efsane hard rock grubu Aerosmith 14 Mayıs'ta İstanbul'da ilk kez sahne alacak.

Aerosmith'in unutulmaz şarkılarının yanı sıra yeni şarkılarıyla da buluşacak hayranlarına bu özel gecede giyim önerileri Vitringez.com'da…

Rock'n Roll'un efsane grubu Aerosmith, dünya turnesi kapsamında 14 Mayıs'ta Türkiye'nin en heyecan verici şehri İstanbul'da ilk kez hayranları ile buluşacak.

Gelmiş geçmiş en fazla albüm satan Amerikalı rock grubu olarak tarihe geçen Aerosmith, başta Grammy ödülü olmak üzere birçok ödüle sahip. Türk hayranları ile ilk kez buluşacak olan Aerosmith, birbirinden güzel unutulmaz şarkılarının yanı sıra 11 yıl aradan sonra tamamen yeni şarkılardan oluşan ilk stüdyo albümü Music From Another Dimension'dan da şarkılar seslendirecek.

Kombin Önerileri Vitringez.com'da

43 yıldır hard rock için hem stil hem de sound öncüsü olan bu efsane grubu canlı canlı dinlemeye giderken ne giyeceğinizi ise Vitringez.com'un sizin için hazırladığı örnek kombinlerde bulabilirsiniz.

Liv Taylor gibi deri bir pantolon, uzun kollu crop top ve altına sıradan bez ayakkabılar ile muhteşem bir konser geçirebilir, koyu renk bir ruj (örneğin vişne çürüğü) ile de seksi bir görünüm kazanabilirsiniz. Ya da Alicia Silverstone gibi eski bir kot şort, crop top askılı bir üst ve salaş bir gömlek de tercih edebilirsiniz.

Diğer bir alternatif olarak mini çiçekli elbise, oxford ayakkabılar ve ince kot ceket ile kendi tarzını oluşturabilir, oduncu gömleği ve yüksek belli jean veya bordo mini elbise ve deri botlar ile farklı alternatifler tercih edebilirsiniz.

Erkeklere gelince ise oduncu gömleği ve eskitilmiş yüksek belli dar bir kot tercih edebilir veya beyaz, baskılı, kolsuz tişört ve deri ceket ile konser boyunca keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler