AK Parti Sarıgöl Kadın Kolları, İlçe Başkanı Toy'u Ziyaret Etti

Son Güncelleme:

AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları üyeleri, yapılan olağan kongre sonucunda ilçe başkanlığı görevine seçilen Muhammet Toy'u ziyaret etti.

AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları üyeleri, yapılan olağan kongre sonucunda ilçe başkanlığı görevine seçilen Muhammet Toy'u ziyaret etti.


AK Parti Sarıgöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Mersin ve yönetim kurulu üyeleri, yapılan olağan ilçe kongresi ile AK parti Sarıgöl İlçe Başkanlığı görevine seçilen Muhammet Toy'u, özel işyerinde ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.


Mersin, ziyarette yaptığı konuşmada, tüm parti teşkilatı olarak ilçelerine hizmet için tek yürek halinde çalışacaklarını dile getirerek, "İlçemize hizmet getirmek için çalışmalarımızı devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam" dedi.


Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu görevi bana uygun gören delege arkadaşlarımı mahcup etmeyeceğim. İlçemize en güzel hizmetlerin gelmesi için gerekli gayreti göstereceğim. Bu çalışmalarımızda sizlerle birlikte el ele vererek birlikte yapacağız." dedi.


Ziyarette İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Akın'ın da hazır bulundu.


- MANİSA

Kaynak: AA