Uygulamayı yükle! YÜKLE

Aksu CHP'yi Eleştirdi

Son Güncelleme:

Abdulkadir Aksu, CHP'yi eleştirerek, "CHP'nin Durumu Bir Taraftan Trajik, Bir Taraftan Komik'' Dedi.

ABDULKADİR AKSU OSMANİYE'DE

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu, CHP'yi eleştirerek, "CHP'nin durumu bir taraftan trajik, bir taraftan komik. Parti mi, Bremen mızıkacıları mı belli değil" dedi.


Partisinin Osmaniye il teşkilatını ziyaret eden Abdulkadir Aksu, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ak Parti iktidarının bugüne kadar bir çok sorunun üzerine cesaretle ve kararlılıkla gittiğini bildiren Aksu, CHP'yi eleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: "Milletin verdiği mesajı almamakta, anlamamakta direnen kimileri de girdikleri çıkmaz sokaktan bir türlü çıkamıyorlar. Ana muhalefet demeye bin şahit isteyen CHP'nin durumu bir taraftan trajik, bir taraftan komik. Parti mi, Bremen mızıkacıları mı belli değil. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. İçlerinden bir genel başkan yardımcısı çıkıyor, Ak partiye casus gönderdim diyor... Siyasetçi yoksa Sharlok Holmes mü belli değil. Aynı arkadaş siyasette edep çıtasını en aşağılara taşıyarak, bir kısım vatandaşımızı kucağa oturtmaktan bahsediyor. Güler misiniz ağlar mısınız? Yazıklar olsun diyoruz. Çarpıklık bununla da bitmiyor ki. Güya Anayasa Profesörlüğü yapan bir diğer Genel başkan Yardımcıları da şanlı ordumuza dil uzatıyor, Kâğıttan Kaplan olmakla suçluyor... Demokrasiden zerre kadar nasibini alamamış bu zatın öyle anlaşılıyor ki profesörlüğü kâğıttan... Bakmayın bunların siyaset yapıyor görünmelerine. Bunların asıl, siyasetçilikleri kâğıttan. Bunların halkçılıkları kâğıttan... Bunların muhalefeti de kâğıttan... O arkadaş kâğıttan kaplan görmek istiyorsa kendine baksın, aynaya baksın. Yardımcıları böylede Genel Başkanları farklı mı sanki? Ak dediğimize kara demeyi muhalefet yapmak zannediyor. Reçeten ne diyoruz... Benim adım Kemal diyor... Nasıl yapacaksın diyoruz, dedim ya, benim adım Kemal diyor. Dış politikada vizyonun ne diyoruz. O hala benim adım Kemal diyor."


Aksu, komutan eşleri ve yakınları ile bazı parti ve sivil toplum kuruluşları üyelerinin Anıtkabir'e yürümelerini konusunda da, "Anıtkabir'e herkes yürür, yürüsünler bakalım. Konuyu biliyorum, paşaların ve generallerin hanımları yürüdü. Anıtkabir'e her gün binlerce ziyaretçi gidiyor. Onlar da bunlara katılmış. Yürüsünler bakalım" diye konuştu.


Kaynak: DHA