Akyaka Yazı Yaşadı

Son Güncelleme:

Yurdun büyük bir bölümünde karlı ve soğuk hava devam ederken, Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Akyaka Beldesi'nde yazdan kalma bir gün yaşandı.

Yurdun büyük bir bölümünde karlı ve soğuk hava devam ederken, Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Akyaka Beldesi'nde yazdan kalma bir gün yaşandı.


Hava sıcaklığının 17 derece olarak ölçüldüğü Akyaka'ya hafta sonu tatili için çevre il ve ilçelerden gelenler, güneşin tadını çıkardı. Akyaka Plajı'nda suyun çekilmesi nedeniyle denizin üzerinde oluşan adacıklarda fotoğraf çektirip sahilde yürüyüş yapanlarla Ula sırtlarındaki Kocadağ ve Kartal Gölü'ndeki kar manzaraları, 2 mevsimin bir arada yaşandığının en güzel kanıtı oldu. Sahildeki kafeterya ve restoranlar tatilcilerle doldu.


İzmir'den gelen Ege Üniversitesi Eczacılık Bölümü son sınıf öğrencisi Damla Şahin (23) "Günlerdir ev ve okul arasında, soğuk havada gidip geliyorduk. Ailemle hafta sonu tatiline geldik. Burası gerçekten bir cennet" dedi.


Bu arada, plajda eşiyle yürüyüş yapan genç bir kadına sahibinin tasmasını çıkardığı bir kurt köpeği saldırmak istedi. Köpeğin saldırısını genç kadının eşi önledi. Daha sonra sahibi tarafından tasması takılan kurt köpeği plajdan uzaklaştırıldı.

Kaynak: DHA