Altın Küre'nin En Gözde Çifti Oldular! Bohemian Rhapsody'den Rami Malek'e 2 Ödül...

Son Güncelleme:

76. Altın Küre Ödül Töreni ödüllerini dağıttı."Bohemian Rhapsody" filmi ise Rami Malek'e sadece En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandırmakla kalmadığı, hayatının aşkını da kazandırdığı görülüyor. Film setinde başladığı söylenen aşk Altın Küre Ödül Töreni'nde gözler önündeydi.

76. düzenlenen Altın Küre Ödülleri'nde oldukça prestijli bir ödül ile adından söz ettiren Rami Malek'e, bugünlerde şans yüzüne gülüyor. Dünyaca ünlü Quen grubunun solisti Freddie Mercury'i canlandıran ve bu rolüyle En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazanan Malek, için "Bohemian Rhapsody" birçok yeniliği getirdi. Bunlardan biri de yeni filizlenen aşkı Lucy Bynton . Film setinde başlayan aşkları Altın Küre Ödül Töreni'nde adeta gözler önündeydi. Törenin en gözde çiftinin beraberliğinin net bir şekilde görüntülenmesi Malek'in hayranlarını sevindirdi.

"BOHEMİAN RHAPSODY" 2 ÖDÜL KAZANDIRDI

Bir elinde ödülü diğer kolunda Lucy Bynton olan Rami Malek gece boyunca sevgilisi ile samimi ve güzel pozlar verdi. 37 yaşındaki Malek'ten 13 yaş küçük olan Lucy Malek, sevgilisinin ödül kazanması ile sevince boğuldu. Rami Malek için 2019 çifte mutluluk getirmiş görünüyor.