Ankara'da Ölen MTA İşçisi Sivas'ta Defnedildi

Son Güncelleme:

MTA'nın işlettiği jeotermal sondaj sahasında meydana gelen iş kazasında yaralanan ve hastanede ölen kişi, Sivas'ta defnedildi.

Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürlüğü Ankara Ayaş Jeotermal Sondaj Sahası'nda 4 gün önce meydana gelen iş kazasında yaralanan ve hastanede ölen 33 yaşındaki Vedat Gücer, memleketi Sivas'ta defnedildi.


MTA Genel Müdürlüğü Ayaş Jeotermal Sondaj Sahası'nda 5 yıldan bu yana sondör olarak çalışan, evli ve 2 çocuk babası Vedat Gücer, 4 gün önce 1300 metre derinliğe sondaj yapan WR-6 makinesinde kule şefi olarak görev yaparken makinenin halatı koptu. Kopan halat, Gücer'in ayağına dolanarak talihsiz işçiyi sağa-sola savurdu. Kazada ağır yaralanan Gücer, kaldırıldığı Ankara Dışkapı Hastanesi'nde yapılan ameliyat ardından yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. 3 gün boyunca burada tedavi gören ve sonrasında ölen Vedat Gücer'in cenazesi memleketi Sivas'a gönderildi. Gücer'in cenazesi Ulu Cami'de öğle vakti kılınan Cenaze Namazı ardından, Yukarı Tekke Aile Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaynak: DHA