Ankara Merkezli 'Usulsüz Dinleme' Operasyonda Eskişehir'de Emekli Polis Gözaltına Alındı

Son Güncelleme:

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'Usulsüz dinleme' soruşturması kapsamında Eskişehir'de daha önce Emniyet Müdürüğü İstihbarat Şubesi'nde görev yapan emekli polis memuru 51 yaşındaki A.Ş. gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'Usulsüz dinleme' soruşturması kapsamında Eskişehir'de daha önce Emniyet Müdürüğü İstihbarat Şubesi'nde görev yapan emekli polis memuru 51 yaşındaki A.Ş. gözaltına alındı.


Ankara merkezli çeşitli illerde gerçekleştirilen operasyonda daha önce Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi'nde görev yapan emekli polis memuru A.Ş., bu sabah erken saatlerde Eskişehir'deki evinde gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan A.Ş.'nin Ankara'ya götürüldüğü belirtildi.
- Eskişehir

Kaynak: DHA