Antalya'da 1 Mayıs Karışıklığı

Son Güncelleme:

Antalya'da 1 Mayıs günü yapılacak olan kutlamalar iki parçaya bölündü. Cumhuriyet Meydanı ve Yavuz Özcan Parkı'nda ayrı saatlerde kutlanacak.

Antalya'da Türk-İş ve Birleşik Kamu-İş'e bağlı sendikalar, 'Vatan ve Ekmek için Haydi 1 Mayıs'a' sloganıyla Yavuz Özcan Parkı'na çağrıda bulundu.

DİSK, KESK ve TMMOB'dan oluşan 1 Mayıs Tertip Komitesi ise 1 Mayıs'ı Cumhuriyet Meydanı'nda kutlayacak.

Türk-İş ve Birleşik Kamu-İş, yayımladıkları bildiride 1 Mayıs'a vatan ve emek mücadelesi temelinde bakan tüm kurum, kuruluş, partilere, derneklere, 1 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te Güllük-TRT Kavşağı'nda toplanma çağrısı yaptı. Burada toplanacak gruplar Yavuz Özcan Parkı'na kadar yürüyerek, 1 Mayıs'ı o alanda kutlayacak.

DİSK, KESK ve TMMOB'dan oluşan 1 Mayıs Tertip Komitesi ise saat 13.00'te toplanma yeri olarak Aydın Kanza Parkı'na çağrı yaptı. Burada toplanacak gruplar, Cumhuriyet Meydanı'na yürüyecek ve 1 Mayıs'ı burada kutlayacak.

Farklı saatlerde farklı yerlerde yapılacak olan kutlama alanlarının birbirine uzaklığı ise 500 metre.
 

Kaynak: Ziyaretçi