Antalya Akvaryum'da Kadınlara Özel Konser

Son Güncelleme:

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Antalya Akvaryum'da kadınlara özel klasik müzik konseri verdi.

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Antalya Akvaryum'da kadınlara özel klasik müzik konseri verdi.


Antalya Akvaryum'da, Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası işbirliği ile düzenlenen klasik müzik etkinliklerine bir yenisi daha eklendi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile kadınlara özel konser veren senfoni orkestrası Vivaldi'nin eserlerini çaldı. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası keman sanatçısı Tolga Kulak yönetiminde eserleri seslendiren 15 kişilik orkestrayı kadınlar ilgiyle dinledi.


Kadınlara müzik ziyafeti sunduklarını belirten Akvaryum Genel Müdürü Murat Selek, "Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ile birlikte yaptığımız etkinlikler tüm hızıyla sürecek. Günün anlam ve önemine göre, sanatçılarımızla Antalyalıları buluşturacağız" dedi. - Antalya

Kaynak: DHA