Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Son Güncelleme:

Atletico Madrid, milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Çağlar, 7 Temmuz'da başlayacak sezon öncesi hazırlık kampına katılacak. Atletico, Çağlar'ın fizik gücüne, ikili pozisyonlardaki üstünlüğüne ve hızlılığına vurgu yaparak tanıttı. Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'de forma giyecek 3. Türk futbolcu oldu. Öte yandan Atletico Madrid, Celta Vigo'dan transfer ettiği Javier Galan'ı da basına tanıttı.

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Atletico Madrid, milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Kulübün internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, 4 sezonluk sözleşmeye imza atan Çağlar Söyüncü'nün 7 Temmuz'da başlayacak sezon öncesi hazırlık kampına katılacağı belirtildi.

Atletico, defans oyuncusu Çağlar'ı tanıtırken milli futbolcunun fizik gücüne dikkat çekerek, ikili pozisyonlardaki ve hava toplarındaki üstünlüğüne ve hızlılığına vurgu yaptı.

Basın tanıtımı yarın yapılacak Çağlar Söyüncü, Arda Turan (2011-2015) ve Emre Belözoğlu'ndan (2012-2013 arasında 6 ay) sonra Atletico Madrid'de forma giyecek 3. Türk futbolcu oldu.

Beş sezon Leicester City forması giyen ve geride kalan sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi biten Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibinde toplam 132 maça çıkarken 4 gol kaydetti.

Öte yandan Atletico Madrid, Celta Vigo'dan transfer ettiği diğer bir defans oyuncusu Javier Galan'ı bugün basına tanıttı.

Atletico'da 18 numaralı formayı alan İspanyol futbolcu Galan, "Buraya kadar gelebilmek için çok mücadele ettim." dedi.

Kaynak: AA