Avcılar'da intihar eden emekli polis memuru, bıraktığı notla, ailesine destek verilmesini istedi

Son Güncelleme:

Avcılar'da boş bir arazide silahla intihar eden emekli polis memuru, arkasında bıraktığı not ile devletin ailesine destek vermesini istedi.

Gece saat 01.00 sıralarında İstanbul Avcılar İlçesi Cihangir Mahallesi Sarı Asma Sokak üzerinde bulunan boş bir araziye gelen emekli polis memuru, burada silahı ile intihar ederek hayatına son vermişti.

Alınan ihbar üzerine ise olay yerine sağlık ekiplerinin yanı sıra çok sayıda resmi ve özel harekat polisi sevk edilmişti. Olayın meydana geldiği boş arazide şerit içine alınarak olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını gerçekleştirmişti.

"DEVLET AİLEME DESTEK ÇIKSIN"

İntihar eden polis memurunun özel harekat görevinden emekli olduğu adının ve soyadının Bedrettin Dursun olduğu öğrenildi. Ayrıca polis memurunun üzerinden çıkan notta " Ben Bedrettin DURSUN emekli özel harekat polisiyim Devlet aileme destek çıksın psikolojik destek versin" ifadelerinin olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA