Baba ve Üvey Oğlu Bıçaklandı
Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, çeşitli suçlardan aranan 57 yaşındaki Tahir Demirbilek ile üvey oğlu 22 yaşındaki Ejder Esen, sokakta gürültü yaptıkları için uyardıkları 4 kişi tarafından bıçaklandı.
Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, çeşitli suçlardan aranan 57 yaşındaki Tahir Demirbilek ile üvey oğlu 22 yaşındaki Ejder Esen, sokakta gürültü yaptıkları için uyardıkları 4 kişi tarafından bıçaklandı. Yaralanan baba ve üvey oğlu, hastaneye kaldırıldı.
Olay, Turgutlu İlçesi Bozkurt Mahallesi Limoncu Sokak'ta bugün saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Sokakta park halindeki otomobilleri tekmeleyip gürültü yapan kimliği belirsiz 4 kişi ile onları uyaran Tahir Demirbilek ve üvey oğlu Ejder Esen arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 4 kişi, baba ve üvey oğluna bıçakla saldırdı. Demirbilek bacaklarından, Esen ise karnından yaralandı. 4 kişi ise ortadan kayboldu.
Gürültüler üzerine sokağa çıkanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 2 yaralı ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada baba ve üvey oğlunun çeşitli suçlardan arandığı belirtildi. Polis, kaçan 4 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. - Manisa/ Turgutlu