Başbakan Erdoğan, Buckingham Resepsiyonuna Katıldı
Olimpiyatları'nın açılış törenine katılacak olan Başbakan Erdoğan, Kraliçe 2. Elizabeth'in devlet başkanları onuruna verdiği resepsiyona katılmak için Buckingham'a hareket etti.
Başbakan ERDOĞAN: BM VE ARAP BİRLİĞİ ESAD YÖNETİMİNE BASKIYI ARTTIRMALI (2)
BAŞBAKAN ERDOĞAN, KRALİÇE 2'NCİ ELİZABETH'İN DÜZENLEDİĞİ RESEPSİYONA KATILDI
Londra 2012 Olimpiyatları'nın açılış törenine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kraliçe 2'nci Elizabeth'in devlet başkanları onuruna verdiği resepsiyona katılmak üzere Buckingham Sarayı'na hareket etti.
2012 Londra Olimpiyatları'nın açılış törenine katılmak için Londra'ya gelen Başbakan Erdoğan, İngiltere Başbakanı David Cameron ile görüşmesinin ardından Kraliçe 2'nci Elizabeth'in 185 devlet başkanı onuruna verdiği resepsiyona katılmak üzere eşi Emine Erdoğan ile birlikte kraliçenin resmi konutu Buckingham Sarayı'na gitti. Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyet buradan Olimpiyat Parkı'na hareket ederek Olimpiyatların açılış seremonisini izleyecek.