Başkan Aktaş'a İlginç Sürpriz
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a; AK parti ilçe yönetimi tarafından ilginç bir sürpriz yapıldı.
2009 yerel seçimlerinde ilçe halkının büyük teveccühü ile ikinci kez belediye başkanlığına getirilen inegöl belediye başkanı alinur aktaş'a; AK parti ilçe yönetimi tarafından ilginç bir sürpriz yapıldı.
Belediye Başkanlığında 8. yılına girmesi sebebiyle Ak Parti ilçe yönetimi tarafından yerel seçimlerin yıl dönümü olan 29 Mart günü gerçekleştirildi.
Başkan Aktaş'ın 8 yılda hayata geçirdiği projeler ve belediye başkanlığındaki başarısını kutlamak amacıyla toplanan Ak Partililer; İlçe Başkanı Bülent Temelli önderliğinde Başkan Aktaş'ın dışarıda olduğu bir saatte belediye binasına girmeleriyle başladı. Özel kalem çalışanlarının da sürprize ortak edilmesiyle başkanın makamına giren Ak Partililer; ışıkları söndürüp kapıyı kapatarak Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı beklemeye başladılar. Hiçbir şeyden habersiz makamına gelen Başkan Aktaş; kapıyı açar açmaz büyük şaşkınlık yaşadı.
İlçe yönetiminin "Sürpriz" "Büyük Başkan" "Haydi Bi Daha" sloganları ve coşkulu alkışlarına maruz kalan Başkan Aktaş; şaşkınlığını ve sevincini gizleyemedi. Daha önce defalarca kameralar karşısına geçmiş olan Başkan Aktaş; sürprizin heyecanıyla "Bunlar alışık olduğumuz sahneler değil" diyerek video ve fotoğraf kaydı için orada bulunan Basın-Halkla İlişkilerdeki çalışanlarına fazla çekim yapmamalarını söyledi. 8 yılın şerefine hazırlanan pastadaki mumu üfleyerek söndüren Başkan Aktaş; pastayı keserek dava arkadaşlarına ikram etti. Sürpriz, daha sonra ziyaret havasında yapılan sohbetlerle devam etti.
Başkan Aktaş'ın göreve gelmesinin üzerinden 8 yıl geçmesinin anısına göreve geldiği günü hatırlatmak istediklerini söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli" "Bugünü kendisine hatırlatmak istedik." dedi.
Aktaş; Hayat Şakalarla Güzel
"Gerçekten benim için çok büyük bir sürpriz oldu." Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "Açıkçası böyle bir sürprizi beklemiyordum. Hayat gerçekten heyecanlarla, şakalarla daha güzel. Bu benim için gerçekten büyük sürpriz oldu. Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum." dedi.