Bayern, Porto Karşısına Dört Yıldızından Yoksun Çıkacak
Son Güncelleme:
Son dönemde sakatlık sorunlarıyla boğuşan Bayern Münih, dört yıldızını Porto deplasmanına götürmedi.
Sakatlıklar nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşayan Bayern Münih, hafta sonu Bundesliga'da Frankfurt karşısına yalnızca dört yedekle çıkmıştı.
Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Porto'ya konuk olacak Bayern'e iki yıldızdan kötü haber geldi. Shakhtar Donetsk maçında bileğinden sakatlanan Franck Ribery ile virüsle boğuşan Bastian Schweinsteiger, Porto deplasmanına seyahat eden kafilede yer almayacak.
Bu iki oyuncunun maçta yer alamayacağı daha önceden kesinleşen Alaba ve Robben'e katılmasıyla teknik direktör Pep Guardiola'nın elindeki seçenekler oldukça azaldı. Guardiola kritik maçın kadrosunu genç takım oyuncularıyla tamamlayacak.
Kaynak: EuroSport.com