Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Fikret Orman İzmir'de
25 Mart'ta yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkan adaylığını açıklayan Fikret Orman, Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği ve İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nin davetlisi olarak İzmir'e geldi.
Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören'in Futbol Federasyonu Başkanı olmasının ardından 25 Mart'ta yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkan adaylığını açıklayan Fikret Orman, Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği ve İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nin davetlisi olarak İzmir'e geldi.
Hilton Otel'de düzenlenen toplantıda üyeler Orman'a yakın ilgi gösterdi. Toplantıya ekibiyle birlikte katılan, siyah-beyazlı dernek üyelerine projelerini açıklayan Orman, "Seçim sürecinde Serdar Adalı'yı destekliyordum. Adalı adaylıktan çekilince diğer adaylar kongre üyesi olarak beni tatmin etmediği için aileme ve yakınlarıma danışmadan 8 gün önce göreve talip oldum." dedi.
Başkanlığa en yakın isim olarak görülen, kısa bir adaylık süreci geçirdiğini hatırlatan Orman, "Yoğun ve yorucu bir dönem oldu. Listeler teslim edildi. Stresi üzerimden attım. Seçimden sonra da yoğun bir tempo bizi bekliyor. Önümüzde zor bir süreç olduğunun farkındayım. İki aylık planlama süresinin ardından icraata başlayacağız. Kulübün kira, yayın, stat, akla gelebilecek tüm gelirleri temlik altında. En önemli projemiz stat, Beşiktaş'ı mali disipline kavuşturmak ve işleyişini yürütebilmek olacak. Eskisi gibi alt yapıya önem veren, duruşu olan bir kulüp haline gelebilmeyi hedefliyoruz. Seçim süreci lehime gözükmese de İzmir'deki kongre üyeleriyle bir araya gelecektim. Lehime gözüktüğü için kendimi, hedeflerimi İzmir'de anlatmaya daha da zorunlu hissettim diye konuştu. Siyah-beyazlı futbol takımının Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk şansının sürdüğünü de belirten Orman, Şampiyon olamasak da ikincilik ve Şampiyonlar Ligi şansımız var. Sezon sonunda fazla sayıda transfere karşıyım. Kadro istikrarının korunmasından yanayım" şeklinde konuştu.