Biletbayisi Altın Örümcek Ödüllerinde İstediğini Aldı

Son Güncelleme:
İlandır

Her yıl düzenlenen Altın Örümcek Ödülü 2017 yılı 2 Kasım itibari ile toplamda 34 kategoride 1753 firmanın katılımı ile gerçekleştirildi. Türkiye'nin en iyi web ve internet teknolojilerini kullanan firmaların katıldığı yarışmada birinciler açıklandı. Biletbayisi.com ise 2 kategoride Altın Örümcek Ödüllerine layık görüldü.

almak isteyenlerin en çok uğradığı yerler arasında olan Biletbayisi Mobil Uygulama ve Turizm Seyahat kategorilerinde birinci olarak 2 ödül birden almayı başardı.
Uçtukça Puan Kazan sistemi ile müşterilerine harika hizmetler sunan Biletbayisi ; Standart, Comfort, Business, Premimum alternatifler sunarak her uçuşa özel puanlar vermektedir. Üstelik Türkiye'nin neresine uçarsanız uçun, Dünyanın neresine uçarsanız uçun uçtukça puan kazanabileceğiniz bir sisteme sahiptir.

Yurtdışı uçuşlarına ise tam %10 oranında puan vermektedir. Tüm bu gibi işlemleri Mobil Uygulama ile gerçekleştirdiğiniz zaman ise %15 indirimli yıp satın alabiliyorsunuz. Bu sebeple Mobil Uygulama kategorisinde ödüle layık görülmesinde büyük katkı payı olan kampanyalar düzenlemesi ile göze çarpmaktadır.