"Bir Hürriyet Türküsü Çanakkale" Fotoğraf Sergisi
Çanakkale Savaşları sırasında çekilmiş 100 fotoğraftan oluşan, "Bir Hürriyet Türküsü Çanakkale" sergisi, 18 Mart'ta açılacak.
Çanakkale Savaşları sırasında çekilmiş 100 fotoğraftan oluşan, "Bir Hürriyet Türküsü Çanakkale" sergisi, 18 Mart'ta açılacak.
Konyaaltı Belediyesi tarafından, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek sergide, Çanakkale Zaferi'nin hangi şartlarda kazanıldığını anlatan 100 fotoğraf yer alacak.
Serginin açılışı, 18 Mart'ta, 5M Migros Alışveriş Merkezi'nde yapılacak. Konyaaltı Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen sergi, 25 Mart'a kadar açık kalacak.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı yazılı açıklamada, Çanakkale Zaferi'nin, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk milletinin tüm engelleri aşabileceğinin en güzel simgesi olduğunu bildirdi.
Başkan Böcek, açıklamasında "Dünya tarihine altın harflerle yazılan, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.
- ANTALYA