Bisidap'tan Suriye'ye Yardım Kampanyası

Son Güncelleme:

Bilecik Sivil Dayanışma Platformu (BİSİDAP) tarafından Suriye'ye yardım kampanyası başlatıldı.

Bilecik Sivil Dayanışma Platformu (BİSİDAP) tarafından Suriye'ye yardım kampanyası başlatıldı.


Platformdan yapılan yazılı açıklamaya göre, 19 Nisan'da Suriye'ye gönderilmesi planlanan yardım malzemeleri, eski vali konağında 10.00 ile 19.00 saatleri arasında toplanacak.


BİSİDAP üyelerinin belirlediği ihtiyaçlar arasında un, yağ, bakliyat, makarna, çocuk maması, bezi, ıslak mendil ve hijyen malzemeleri bulunuyor.


Öte yandan, BİSİDAP ile İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol kapsamında, bütün okullara yazı gönderilerek, "Değerler Eğitimi" çerçevesinde yardımlaşma bilincinin geliştirilmesi amacıyla, her öğrenciden kampanyaya bir paket makarna veya ıslak mendil bağışlaması istendi.


İl Müftülüğü ise camiler ve Kur'an kurslarında kampanyanın duyurusunu yaparak, toplanacak bağışların, yönetim kuruluna ulaştırılmasına katkı sağlayacağı bildirildi. - Bilecik

Kaynak: AA