Bodrum'da Yollardaki Sular Buz Tuttu
Bodrum'da yollardaki sular buz tuttu MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde gece havanın soğumasıyla birlikte bazı yollarda buzlanma meydana geldi.
Bodrum'da yollardaki sular buz tuttu
MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde gece havanın soğumasıyla birlikte bazı yollarda buzlanma meydana geldi. Sabah havanın aydınlanması, güneşin de etkisini hissettirmesiyle birlikte buzlar erirken hayat normale döndü.
Ülke genelini etkisi altına alan soğuk havadan ülkenin güney batı kesiminde yer alan Bodrum'da nasibini aldı. İlçede bu gece hava sıcaklığı eksi iki dereceye kadar düştü. Turgutreis, Yalıkavak, Konacık, Bitez ve Omurca mahallelerinde bazı yollarda buzlanma meydana geldi. Maddi hasarlı trafik kazaların yaşandığı ilçede gündüz hava sıcaklığının artmasıyla yoldaki buzlar da eridi. Soğuk havanın bu gece de etkili olacağını belirten meteoroloji yetkilileri, yarından (cuma) itibaren sıcaklıkların yükseleceğini, hafta başında yağmurlu havanın etkili olacağını vurguladı.