Boşanma aşamasındaki koca, eşi ve kayınbabasının bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 2 ölü

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Gaziantep'te boşanma aşamasındaki bir adam, eşi ve kayınbabasının bulunduğu aracın önünü keserek silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ağır yaralanan baba-kız kurtarılamadı. Kaçan katil zanlısını yakalama çalışmaları sürüyor.

Boşanma aşamasındaki koca, eşi ve kayınbabasının bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 2 ölü

Aracında silahlı saldırıya uğrayan baba-kız kurtarılamadı

GAZİANTEP Gaziantep'te bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi ile kayınbabasının bulunduğu aracının önünü keserek silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ağır yaralanan baba-kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mertcan Köse isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Bilge Köse ile babası Ertuğrul Kaya'nın bulunduğu aracın önünü kesti. Durdurduğu araçta bulunan boşanma aşamasındaki eşi Bilge ve kayınbabası Ertuğrul Kaya ile bir süre tartışan Mertcan Köse, ikilinin içerisinde bulunduğu araca pompalı tüfekle defalarca ateş etti.

Ağır yaralanan baba-kız kurtarılamadı

Pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Bilge Köse ile babası Ertuğrul Kaya ağır yaralandı. Ağır yaralı baba-kız, çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Baba-kız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaçan katil zanlısını yakalama çalışmaları sürüyor

Olay sonrası kaçan katil zanlısı Mertcan Köse'yi yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Kaynak: İHA