Bursa - Bağımsız Aday Beş Kişi ile En Kalabalık Mitingini Yaptı

Son Güncelleme:

Bağımsız aday beş kişi ile en kalabalık mitingini yaptı BURSA'da bağımsız milletvekili adayı olan ve yaptığı açık hava mitinglerinde boş alanlara seslenen Ali Osman Demirtaş, bu kezde Orhangazi ilçesinde miting düzenledi.

Bağımsız aday beş kişi ile en kalabalık mitingini yaptı


BURSA'da bağımsız milletvekili adayı olan ve yaptığı açık hava mitinglerinde boş alanlara seslenen Ali Osman Demirtaş, bu kezde Orhangazi ilçesinde miting düzenledi. Demirtaş'ı burada biri çocuk beş kişi dinledi. İlçe sakinleri, "Bağımsız aday beş kişi ile en kalabalık mitingini yaptı" espirisine neden oldu.


Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan işadamı Ali Osman Demirtaş, 1 Kasım seçimlerinde basımsız milletvekili adayı olarak katılacak. Seçimlere 200 bin TL ayıran Demirtaş'ın İnegöl ilçesinde yaptığı mitingi sadece bir kişi dinledi. Daha sonra Bursa'da, siyasi parti liderlerinin binlerce kişiyi topladığı Gökdere Bulvarı'nda bir tek dinleyeninin olmadığı Demirtaş, bir sonraki gün Nilüfer'de organize ettiği mitigte de aynı hayal kırıklığını bir kez daha yaşadı. Bugün Orhangazi ilçesinde saat 16-18 saatlerini arasında miting düzenleyen Ali Osman Demirtaş bu kez biri çocuk beş kişi dinledi. En kalabalık mitingini yapan Demirtaş, zaman zaman bu kişilerin arasına girerek yaptığı konuşmada, TBMM"ne gititği günden itibaren Bursa'nın tüm sorunlarının tek takipçisi olacağını açıkladı.


Kendisine ayrılan iki saat boyunca konuşan Ali Osman Demirtaş, seçimin son gününe kadar belirlenen mitinglerine devam edeceğini duyurdu.


Görüntü döküm


-------------


Bağımsız adayın miting alanına geliş


Konuşma yapması


Çevreden göründü


Cep telefonu ile görüntüsünü alanlar


Detaylar


(SÜRE: 4.32)(BOYUT: 204mb)


Haber-Kamera: Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ(Bursa) (DHA) -


(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA