Bursa'da Bir Kızın İlaç İçtikten Sonra Fenalaşması
Bursa'da, başı ağrıdığı için ilaç içtikten sonra rahatsızlanan ve 4 aydır tedavisi süren 17 yaşındaki genç kız, hayatını kaybetti.
Bursa'da, başı ağrıdığı için ilaç içtikten sonra rahatsızlanan ve 4 aydır tedavisi süren 17 yaşındaki genç kız, hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, İmam Hatip Lisesi öğrencisi Merve Salur, bir süredir tedavisinin devam ettiği Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Salur'un cenazesinin Mutlular Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Merkez Osmangazi ilçesi Mutlular Mahallesi'ndeki evinde 15 Aralık 2015'te baş ağrısı nedeniyle ilaç içen Merve Salur, fenalaşınca yakınları tarafından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılmış, birkaç gün sonra tedavisi tamamlanınca taburcu edilmişti. Nefes borusundaki rahatsızlığının devam etmesi üzerine bu kez UÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan ve ameliyat edilen Salur'un tedavisi burada devam ediyordu.