Bursa'da Kaybolan Emlakçı Kadın
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde emlakçılık yapan ve yaklaşık 3 ay önce kaybolan 51 yaşındaki Sadiye Şensözlü'nün kayıp cep telefonlarını bulmak için İznik Gölü'nde balık adamlar tarafından arama yapıldı.
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde emlakçılık yapan ve yaklaşık 3 ay önce kaybolan 51 yaşındaki Sadiye Şensözlü'nün kayıp cep telefonlarını bulmak için İznik Gölü'nde balık adamlar tarafından arama yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine cinayeti itiraf eden İ.E'nin, Şensözlü'ye ait 3 adet cep telefonunu attığını söylediği İznik Gölü Büyükburun mevkisinde, Yalova'dan gelen deniz polisi su altı ekibi arama tarama yaptı.
Su altı ekibi, gölde Şensözlü'ye ait 3 adet cep telefonunun yanı sıra cinayette kullanılan silahı da aradı. Arama çalışmalarından bir sonuç elde edilemedi.
-"Basında fazla yanlış bilgiler yer alıyor"
Şensözlü'nün kızı Özlem Yıldız, İznik Gölü'ndeki aramalar esnasında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basında çok fazla yanlış bilgiler yer aldığını söyledi.
Annesinin, gözaltına alınan zanlıyla birlikte olduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu dile getiren Yıldız, "Yapılan haberlerde bu şahsın annemin yanında çalıştığı belirtiliyor. Bu tamamen gerçek dışıdır. Şunu da ifade etmek istiyorum, biz bu cinayeti bir kişinin işlemediğine inanıyoruz" dedi.
Yenişehir'de emlakçılık yapan Şensözlü, 6 Haziran'da kaybolmuş, 3 gün sonra ise 16 HU 555 plakalı otomobili İznik Gölü sahilinde bulunmuştu. Aracında kan izleri tespit edilen Şensözlü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Jandarma Arama Kurtarma ekiplerince aranmış ancak herhangi bir ize rastlanmamıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan İ.E, emniyette cinayeti itiraf etmişti.