Bursa Inegöl'de Pompalı Tüfekle Rast Gele Ateş Eden Kişi Böyle Yakalandı

Son Güncelleme:

Inegöl'de pompalı tüfekle rast gele ateş eden kişi böyle yakalandıBURSA'nın İnegöl ilçesinde psikolojik sorunları 42 yaşındaki Engin Ü., pompalı tüfekle rast gele ateş enince korku ve paniğe neden oldu.

Inegöl'de pompalı tüfekle rast gele ateş eden kişi böyle yakalandı


BURSA'nın İnegöl ilçesinde psikolojik sorunları 42 yaşındaki Engin Ü., pompalı tüfekle rast gele ateş enince korku ve paniğe neden oldu. Üç işyerine zarar veren Engin Ü. polis tarafından etkisiz hale getirilip yakalandı.


İnegöl'de Hasan Can'a ait kahvehanede arkadaşları ile tartışan Engin Ü. daha sonra buradan ayrıldı. Bir süre sonra pompalı tüfekle Mahmutsatbey Caddesi'ndeki kahvaheneye geri dönen Engün Ü. içeri rast gele ateş etti. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Engin Ü. daha sonra rast gele ateş ederek İsmailefendi Caddesi'nde yürürken polis tarafından etkisiz hale getirildi. Yere yatırılıp kelepçelenen Engin Ü. gözaltına alınırken pompalı tüfeğe ise el konuldu. Toplam üç işyerinin zarar gördüğü olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA