Bursaray'ın Arıza Yapan Hatları Yeniden Açılıyor

Son Güncelleme:

Bursa’da lodos sebebiyle Bursaray’ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatlarında meydana gelen arıza giderilerek 4 Şubat Çarşamba itibariyle yeniden seferlere açılıyor.

Bursa'da lodos sebebiyle Bursaray'ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatlarında meydana gelen arıza giderilerek 4 Şubat Çarşamba itibariyle yeniden seferlere açılıyor.


Bursa'da lodos sebebiyle meydana gelen arızanın büyük bir bölümü tamir edilen Bursaray'ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatları 4 Şubat Çarşamba itibariyle yeniden seferlere başlıyor.


Bursaray'ın Üniversite-Arabayatağı ve Emek-Arabayatağı hatlarının 4 Şubat Çarşamba (yarın) itibariyle seferlere başlayacağı, Kestel-Arabayatağı hattındaki arızanın ise 7 gün içinde açılması için ekiplerin çalıştığı belirtildi. - BURSA

Kaynak: İHA