Büyükçekmece'de sulu kar yağışı başladı, aydınlatma direği yan yattı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Büyükçekmece'de sulu kar yağışı başladı, aydınlatma direği yan yattı Şiddetli rüzgar E-5'te aydınlatma direğini yan yatırdı E-5 karayolu Büyükçekmece mevkiinde şiddetli rüzgar nedeniyle bir aydınlatma direğinin yan yatması tehlike oluştururken havanın soğumasıyla sulu kar yağışı görüldü.

Büyükçekmece'de sulu kar yağışı başladı, aydınlatma direği yan yattı

Şiddetli rüzgar E-5'te aydınlatma direğini yan yatırdı

İSTANBUL - E-5 karayolu Büyükçekmece mevkiinde şiddetli rüzgar nedeniyle bir aydınlatma direğinin yan yatması tehlike oluştururken havanın soğumasıyla sulu kar yağışı görüldü.

Yapılan son uyarıların ardından kent genelinde birçok ilçede şiddetli rüzgar ve yağmur etkili oldu. E-5 karayolu Büyükçekmece mevkiinde sabah saatlerinde rüzgar nedeniyle bir aydınlatma direği yan yattı. Yerinden kopmayan direk yol ve sürücüler için tehlike oluşturdu. Öte yandan havanın soğumasıyla yer yer yağmurla karışık kar yağışı da görüldü.

Kaynak: İHA