Bylock Şüphelisi 16 Kişi Daha Adliyeye Sevk Edildi

Son Güncelleme:

Kayseri’de hafta başında yapılan FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınanlardan 16 kişi daha Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Kayseri'de hafta başında yapılan FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınanlardan 16 kişi daha Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.


Kayseri'de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, FETÖ/PDY terör örgütünün iletişim ağı olan Bylock programını kullandıkları belirlenen ve gözaltı kararı çıkarılan 100 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı.


Gözaltına alınanlardan 17'si dün mahkemeye sevk edilmiş ve 9 kişi tutuklanmıştı. Sabah saatlerinde ise adliyeye sevk edilen 39 kişiden sonra sorguları tamamlanan 16 kişi daha doktor kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA