Çanakkale Umurbey'de Yağlı Güreşler Yapıldı

Son Güncelleme:

Umurbey'de yağlı güreşler yapıldıÇANAKKALE'nin Lapseki İlçesi'ne bağlı Umurbey Beldesi'nde, bu yıl yağlı pehlivan güreşlerinin üçüncüsü düzenlendi.

Umurbey'de yağlı güreşler yapıldı


ÇANAKKALE'nin Lapseki İlçesi'ne bağlı Umurbey Beldesi'nde, bu yıl yağlı pehlivan güreşlerinin üçüncüsü düzenlendi. Finalde rakibi İsmail Koç'u yenen Serhat Gökmen, Başpehlivan oldu.


Umurbey Belediyesi'nce bu yıl üçüncü kez düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri, büyük ilgi gördü. Umurbey belde stadında düzenlenen güreşlere, 13 kategoride yaklaşık 600 pehlivan katıldı. Gün boyunca devam eden ve çok sayıda güreş severin takip ettiği müsabakalarda, miniklerden başlayarak Başpehlivanlığa kadar çekişmeli güreşlere sahne oldu. Finalde rakibi İsmail Koç'u yenen Serhat Gökmen, Başpehlivan oldu.


AK Partili Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri güreşlerin Kırkpınar'ın provası mahiyetinde olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA