Cerablus'ta Bombalı Saldırı: 5 Sivil Hayatını Kaybetti

Son Güncelleme:

Suriye'nin kuzeyindeki Cerablus'ta, terör örgütü PKK/YPG tarafından düzenlenen bombalı saldırı sonucu bir araca yerleştirilen bomba patladı. Saldırıda araç içinde bulunan 5 sivil hayatını kaybederken, çevrede de hasar meydana geldi. Yerel güvenlik güçleri, saldırının PKK/YPG tarafından gerçekleştirildiği ihtimali üzerinde duruyor. PKK/YPG, Tel Rıfat, Münbiç, Bab, Azez, Cerablus ve Afrin bölgelerinde terör eylemleri düzenlemeye devam ediyor.

Suriye'nin kuzeyindeki Cerablus'ta bir araca yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 5 sivil hayatını kaybetti.

Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan Cerablus beldesi Gandura'nın Başav köyünde sivil bir araca yerleştirilen bomba infilak ettirildi.

Bombalı terör saldırısında araç içindeki 5 sivil öldü, çevrede hasar meydana geldi.

Olay yerinde incelemeler yapan yerel güvenlik güçleri, saldırının terör örgütü PKK/ YPG tarafından düzenlendiği ihtimali üzerinde duruyor.

Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde işgalini sürdüren terör örgütü PKK/YPG, sık sık Bab, Azez, Cerablus ve Afrin bölgelerini hedef alarak terör eylemleri düzenliyor.

Kaynak: AA