Cezaevinde Gardiyanlar ile Mahkum Yakınları Arasında Kavga Çıktı! Yaralılar Var
Son Güncelleme:
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir mahkumu ziyarete giden yakınları ile gardiyanlar arasında cezaevinin kapılarının açılmaması nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa süre sonra kavgaya dönmesi sonucu 2 gardiyan yaralandı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde gardiyanlar ve mahkum yakınları arasında çıkan arbedede, 2 gardiyan yaralandı.
MAHKUM YAKINLARI İLE GARDİYANLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI
İddiaya göre, Gözelek Mahallesi yakınlarındaki Siverek T Tipi Ceza İnfaz Kurumunda bir mahkumu ziyarete giden yakınları ile infaz memurları arasında cezaevinin giriş kapısının açılmaması nedeniyle tartışma yaşandı.
2 GARDİYAN YARALANDI
Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, taraflar arasında yaşanan arbedede infaz memurları Uğur Altay ve Hakkı Galip Yekta yaralandı.
Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastane ve cezaevi çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: AA