Çin'deki bir alışveriş merkezinde zemin çöktü, 2 kişi yaralandı
Son Güncelleme:
Çin'in Jiangsu eyaletinde bulunan bir alışveriş merkezinde, bir kadının alışveriş yaparken zeminin çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Olayda hafif yaralanan müşteri ve inşaat işçisi hastaneye kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı.
Çin'in Jiangsu eyaletinde bir alışveriş merkezinin zemininin aniden çökmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
Çin'in Jiangsu eyaletine bağlı Zhenjiang kentinde yer alan AVM'de bir kadının alışveriş yaptığı sırada mağazanın zemini aniden çöktü. Kadın ve mağazadaki ürünler, zeminin çökmesiyle oluşan çukurun içine düştü. Olay anında mağazada bulunan başka bir müşterinin ise düşmekten kıl payı kurtulduğu görüldü. Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre 23 Mart'ta yaşanan olayda kadın ile o sırada alt katta çalışma yapan bir inşaat işçisi enkaz altında kalarak yaralandı.
AVM yönetimi tarafından yapılan açıklamada, hafif yaralanan müşteri ve işçinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - PEKİN
Kaynak: İHA