"Vatandaşlarımız Ülkemizin Geleceğini Oylayacaklar"
MHP Merkez Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Mehmet Arslan, Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, "Vatandaşlarımız ülkemizin geleceğini oylayacaklar." dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Mehmet Arslan, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, "Vatandaşlarımız ülkemizin geleceğini oylayacaklar" dedi.
Düzce Tüm Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Arslan, burada yaptığı konuşmada, 1960 yılından bu yana cumhurbaşkanı seçimlerinin sıkıntılı geçtiğini ve ülkenin gerildiğini belirtti.
Arslan, 10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimlerin çok önemli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
"Vatandaşlarımız, ülkemizin geleceğini oylayacaklar. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, ilk turda yüzde 50'nın üstünde oy alarak cumhurbaşkanı olacağına inanıyorum. Çünkü bu ülkeye Türk bayrağına sahip çıkan, temiz ve ülkenin bütününü kucaklayabilecek birisi lazım. Seçimlerde adaletsizlik var. Bunu milletimizin göreceğine inanıyorum."
Arslan ve partililer daha sonra Abhaz Kültür Derneği, Kafkas Kültür Derneği, Gürcü Kültür Derneği ve esnafı ziyaret etti. - Düzce